Paarden

foto

Je weet als paardeneigenaar dat je een unieke band met je paard hebt opgebouwd. Paarden gunnen jou een oneindige diepe blik in hun en jouw ziel of je wilt dit heel graag bereiken.
Je bent zelf hooggevoelig en/of je paard is dat. Je weet dat ze hele belangrijke boodschappen voor jou en hunzelf hebben, maar je wil ze graag beter leren verstaan.
Het kan ook zijn dat je paard ‘ineens’ heel ander gedrag vertoont of zich langzaam van jou aan het verwijderen is. Er zijn onverklaarbare gedragingen waarvoor geen medische grondslag is.
Je wil je bekwamen in het verhogen van je bewustzijn in het werken met paarden.

Doel: diepe vertrouwensband met je paard

Het opbouwen van een diepe vertrouwensband met je paard is een kwestie van tijd. Door de tijd verdiept zich dat alleen maar meer. Als je paard merkt dat je zijn diepe signalen herkent en erkent, zal het paard jou meer toelaten in zijn wereld. Dit zal uitwerking hebben op alles wat je met hem doet en beleeft. Je bent dichterbij elkaar en vindt vrede en geluk in het samenzijn. Dit uit zich in een harmonische samenwerking.

Hoe: unieke dans tussen jou en je paard laten groeien

Het opbouwen van een diepgaande en unieke communicatie tussen jou en je paard is een levensweg voor beiden. Het leren verstaan van zijn subtiele signalen kan alleen al door het bewust benoemen ervan en het verder ontdekken van zijn wereld. Dit kan met allerlei instrumenten, zoals chakra healing, grondwerk of telepathisch contact. Het betreft altijd communicatie tussen jullie beiden, zelden alleen een behandeling van het paard. Dit vergt meestal meerdere sessies, zodat jullie zelf verder kunnen.