Individuen

Ontmoet jezelf en de ander geheel in je eigen waarde. Op jouw manier betreed je de wereld. Daar help ik je bij. Inzicht gevend, op zoek naar je hogere zelf. Vanuit eenheid en eenvoud, totdat je weer verder gaat en jezelf nieuwe wegen gunt.

  • Je bent hooggevoelig en/of je wil meer contact met je gevoeligheid, intuïtie en subtiel waarnemingsvermogen opbouwen.
  • Je wil graag een persoonlijke groei doormaken.
  • Je bent leidinggevende en wil graag je authentiek leiderschap in je werk en je leven uitbreiden.
  • Je voelt incongruentie tussen wat in jezelf waarneemt en hoe de buitenwereld op jou reageert, maar je krijgt niet scherp wat er aan de hand is.

Doel: Zingeving in werk en leven, authentiek leven en handelen

Vanuit een steeds uitgebreider bewustzijn treed je je wereld tegemoet. Dit komt tot uiting in alle aspecten van je leven. Het is een houding, een uitstraling, een invloed waar je je bewust van bent en ook zo inzet. Het is aangaan van processen in jezelf die je op een subtieler level brengt. Dichterbij jezelf dan je ooit had kunnen voorstellen. Echte aandacht voor jezelf, anderen, je werk, brengt vrede, geluk en vreugde. Van binnenuit.

Hoe: Een paardenblik

Een paard kijkt naar wat op dat moment werkelijk opvalt en aandacht vraagt. Daarmee komt de kern van de boodschap razend snel naar voren. Het is tegelijkertijd zo mooi dat ze je niet vragen iets te veranderen, maar eenvoudigweg te erkennen wat er werkelijk in jou afspeelt. Niet meer en niet minder. Ze komen wanneer het past en gaan als het klaar is. Door mijn vertaling herken je zijn boodschap, kom je dichterbij jezelf en ontstaat een antwoord op je vraag. Als de tijd rijp is, onderga je een transformatie en ben je klaar voor de volgende stap.